In november 2014 heb ik mijn eerste bundel uitgebracht. Een kleurige bundel met tips, quotes en verhalen uit mijn hand.
De bundel is te bestellen voor € 7,95 (excl. verzendkosten). U kunt de bestelling mailen naar marja.willems@live.

10003439_1496094703996376_6419853060030449611_n

Recensie: Woorden als Bloemen – Marja Willems

Zou het leven van mensen over rozen lopen, er zouden nooit zoveel woorden, zinnen, boeken.. uit onze harten en geesten gevloeid zijn. Tussen de doornen vond Marja Willems inspirerende bloemblaadjes, die dartel en fleurig mijn zieltje streelden vandaag. Het was wel een ideale dag en een perfecte timing van Marja om wat vrolijkheid tussen mensen te zaaien, in deze droevige, grijze en natte tijd van het jaar.

Dat lijden en pijn elk mens in contact brengen met zijn diepere stukje, dat heeft ook Marja in haar leven ervaren. Haar ontwerp is een beschouwend en diep-zinnig werkje, dat straalt in al zijn eenvoud, zoals de schrijfster ook in werkelijkheid is.

‘Altijd opnieuw beginnen’ is haar motto. Kwetsbaar zijn haar woorden ook, ze kunnen raken in hun eerlijke en open draagkracht. Herkenbaar voor elk van ons, want ieders wegje loopt via een pad met pieken en diepe dalen. ‘Dat je jezelf mag laten zien’ is een belangrijke boodschap van Marja. ‘Het is helemaal niet egoïstisch als je laat zien wie je bent’ zegt ze. Dat kan ik zeker beamen want wie zichzelf ten volle ontplooit geeft aan zijn medemensen het mooiste geschenk.

‘Heb geen spijt over wat was’ raadt Marja ons ook aan, want ‘je kan altijd opnieuw kiezen en dan vooral dàt wat je hart je ingeeft’. ‘Groeien, vleugels vinden…’ het is een tipje van de sluier opgelicht van de veelkleurige en wijze adviezen die Marja ons geeft en die de moeite waard zijn om ze eens op een rijtje bezongen te zien. Want ja, poëzie is het wel!

‘Laat je meevoeren met het moment’ om de woorden van Marja te gebruiken. Een boekje om te koesteren. En met de cadeautjestijd voor de deur: een prachtig weggevertje. Dank je Marja.